Meer over ons

Boten en varen bindt ons gezin en typeert onze passie en creativiteit. Samen runnen wij een grote uitgaansgelegenheid in het centrum van Bodegraven.
Er is soms weinig tijd en veel behoefte aan qualitytime, samen of met onze 2 kinderen.

Van jongs af aan weten wij: zodra je vaart is de dagelijkse sleur verdwenen. De wind in je haren, een duik nemen in natuurwater, drogen in de zon, spelletjes spelen terwijl de regen tegen de ramen klettert of kijken naar het onweer met een goed glas rode wijn.

Op het water beleef je de natuur ten volle!

Het mooie is: je reis start direct!

Samen hebben wij al aardig wat boot-projecten voltooit. Zo hebben we 2 party-boten gehad waaronder een jacuzzisloep die landelijk veel media-aandacht kreeg.

We hebben diverse kruisers gehad, ieder met zijn eigen charme of bijzonderheid.

Want zoals je al leest, naast varen vinden we het leuk om onze creativiteit los te laten. Hiermee hebben we veel ervaring opgedaan.

De Wega & De Gloria

In 2017 zijn we gestart met het verhuren van de Wega, in 2020 is daar ook de Gloria bij gekomen. Want…ontdekten we: wat is het mooi om onze passie te kunnen delen. Onze gasten kwamen keer op keer enthousiast en vaak zongebruind terug. En jaarlijks besluiten diverse gasten na hun vakantie ook zelf een boot te kopen. Dikwijls nemen ze met ons contact op voor advies. En zo….geven wij het vaar-enthousiasme door. Hoe gaaf is dat!

Onze boten zijn aangemeerd in Bodegraven. Het dorp waar wij wonen en werken en waar de Oude Rijn zorgt voor het havengevoel. Dichtbij zijn tal van meren en plassen. Zie ook de informatie bij omgeving en ontdek wat het Groene Hart te bieden heeft.

Voor veel van onze gasten is varen of het slapen op een boot een nieuwe ervaring. Als je gaat varen met de Wega dan nemen we de tijd je het varen uit te leggen. Onze boten zijn voorzien van uitgebreide informatie. Zo kun je veilig en met onze back up, en dat wordt gewaardeerd. Zo zijn wij bij airbnb bijvoorbeeld tot superhost benoemd vanwege de hoge waardering van onze gasten. Door onze kleinschalige opzet garanderen wij altijd een persoonlijke aanpak.

Een storing of defect gedurende je verblijf kan voorkomen. Ook bij de Gloria. De techniek in ieder schip is complex en grotendeels zelfvoorzienend. Helaas is een defect niet altijd te voorzien, ondanks zorgvuldig onderhoud. Hoewel een defect gelukkig weinig voor komt is het ons altijd gelukt dit op de zelfde dag nog op te lossen. Als ondernemers kunnen wij onze tijd flexibel indelen en door onze ervaring weten wij de storing veelal zelf op te lossen.

Ervaar het zelf: just add water 😉