Meer over ons

Varen en op het water zijn typeert ons en ons gezin. Samen runnen wij een uitgaansgelegenheid in het centrum van Bodegraven. Een druk bestaan maar met alle gemak laten wij de drukte los in de natuur en op het water.

Van jongs af aan weten wij: zodra je vaart is de dagelijkse sleur verdwenen. De wind in je haren, een duik nemen in natuurwater, drogen in de zon, spelletjes spelen terwijl de regen tegen de ramen klettert of kijken naar het onweer met een goed glas rode wijn.

Bij het water beleef je de natuur ten volle: water ontspant.

Wij staan voor jou klaar

Voor veel van onze gasten is het slapen op een boot een nieuwe ervaring. Onze boten zijn voorzien van uitgebreide informatie. Zo zijn wij bij airbnb bijvoorbeeld tot superhost benoemd vanwege de hoge waardering van onze gasten. Door onze kleinschalige opzet garanderen wij altijd een persoonlijke aanpak.

Een storing of defect gedurende je verblijf kan voorkomen. De techniek in ieder schip is complex en grotendeels zelfvoorzienend. Helaas is een defect niet altijd te voorzien, ondanks zorgvuldig onderhoud. Hoewel een defect gelukkig weinig voor komt is het ons altijd gelukt dit op de zelfde dag nog op te lossen. Als ondernemers kunnen wij onze tijd flexibel indelen en door onze ervaring weten wij de storing veelal zelf op te lossen.

Ervaar het zelf: just add water 😉

Hoe het begon…

De Gloria

Toen in 2020 ons bedrijf moest sluiten vanwege de coronamaatregelen, hebben we besloten dat we onze water-beleving graag met andere willen delen. We begonnen in de eerste lockdown met het bouwen van de Gloria. Van compleet oude casco naar zelfvoorzienende boot. Dit deden we zelf met veel liefde en met het hele gezin. Na maanden heel veel klussen was ons project voltooid en mag de Gloria elke dag in alle glorie laten zien hoe mooi ze is aan onze gasten.

De Omega

In de zomer van 2020 mocht ons bedrijf weer gedeeltelijk open. Maar wij voorzagen weer een flinke lockdown in de winter. Omdat stilzitten niet bij ons past zochten wij naar een nieuw project. Het werd de Omega. In 4 volle volle vaardagen van Groningen naar Bodegraven. Wel 300 kilometer en in de 90 bruggen en sluizen. Gewapend met slaapzakken, veel techniek en water gingen we weer met het hele gezin het avontuur aan.
En inderdaad, in het najaar volgde er weer een lock-down en hebben wij onze tanden gezet in deze oude Viskotter. Vol prachtige ideeën bouwen we deze boot om tot een ware wellnessboat met houtgestookte sauna.